Despre noi

Un câine sănătos este şi un câine fericit !

Respectă-ți câinele și pisica oferindu-le cele mai bune suplimente alimantare și cele mai eficiente produse de îngrijire.

Punând la dispoziția dumneavoastră acest site, dorim să vă informăm asupra unora dintre cele mai bune produse adresate atât câinilor, cât și pisicilor. Necesară în dezvoltarea armonioasă, gama diversificată de suplimente este produsă în Germania, la un înalt standard de calitate, testată și utilizată de-a lungul anilor, graţie companiei Fortan, ce asigură aceste suplimente înca din 1948.

Am început colaborarea cu Fortan acum un an de zile, când am incercat produsele lor pe cei doi căţei pe care îi deţin, la recomandarea unui crescător de amstaffi, şi fiind foarte bucuros de rezultate am continuat prin a experimenta şi alte produse de la ei. Calitatea nemţească şi-a spus cuvântul, şi în scurt timp rezultatele s-au văzut atât asupra fizicului, cât şi a energiei si vitalităţii ridicate.

Observănd că produsele nu sunt foarte răspândite pe piaţa românească, am decis să vin şi în sprijinul altor iubitori de animale cu întreaga gamă Fortan, la un preţ cât mai rezonabil şi avantaje pentru clienţi. Am început colaborarea oficială cu Fortan în luna Septembrie 2013, când am decis de comun acord să lucrăm împreună pentru a face cunoscute suplimentele şi produsele pe care compania le produce în Wuppertal, Germania.

Am încercat prin fiecare categorie să oferim o gamă cât mai variată de produse, împreună cu descrierea aprofundată și cât mai clară a acestora. Unele produse sunt esențiale pentru buna funcționare a organismului animaluțului, iar altele vin în sprijinul acestuia în situaţii de stres, accidente, boli, efort fizic prelungit.

Este important de menţionat faptul că mare parte din suplimente sunt naturale, din ingrediente cum ar fi: ulei de Luminiţa Nopţii, ulei din extract de arbore de ceai australian, extract de midii de Noua Zeelandă, ulei din germeni de grâu, ulei din germeni de porumb, ulei de susan, ulei din ficat de cod, extract din coarne de cerb, extract din usturoi sălbatic, alge marine şi multe alte elemente ce conţin nutrienţi valoroşi pentru câini şi pisici.

Respectul adresat clientului și calitatea garantată, atât a produselor, cât și a serviciilor, sunt valorile pe care firma noastră le promovează. Dorim ca prin acest magazin online să oferim în primul rând sprijin animalelor și să contribuim la starea lor de bine, dar şi să venim cu sfaturi şi asistenţă stăpânilor acestora. Tocmai de aceea, nu ezitaţi să ne contactaţi fără griji, chiar şi pentru un simplu sfat sau in caz de nelămuriri. Acolo unde vom putea ajuta, o vom face cu placere !

Zoo Forte © 2019