Termeni si conditii

Bine aţi venit la magazinul virtual de produse şi suplimente pentru animale de companie Zooforte.ro. Magazinul nostru vă pune la dispoziție o gamă largă de vitamine, minerale, suplimente, şampoane şi uleiuri de îngrijire, atât pentru câini cât și pentru pisici, ideale pentru toate rasele de diferite talii.

Utilizarea (accesarea sau achiziționarea produselor prezentate în acest site) magazinului online Zooforte.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate în acest document. Pentru a fi informați asupra tuturor condițiilor legale pe baza cărora funcționeaza acest magazin online, vă recomandăm să parcurgeți în totalitate, cu atenție, acest document. 

Accesul/utilizarea acestui site se supune termenilor şi condiţiilor listate în prezenta secţiune, implică acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea, și reprezintă întreaga înțelegere dintre părți.

Drepturi de autor

Zooforte.ro beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform cu legislaţia actuală.  În lipsa altor menţiuni, toate materialele, incluzând imagini, articole, descrierea produselor, design-uri, fotografii, slide-uri, bannere etc. sunt proprietatea Zooforte.ro. Folosirea fără acordul direct din partea noastră a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Toate mărcile prezente pe site sunt mărci înregistrate și aparțin proprietarilor mărcilor respective.

Zooforte.ro nu este responsabil de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care se accesează prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru acele site-uri o poartă în întregime proprietarii care dețin acele site-uri.

Politica de confidențialitate

Pentru informaţii legate de politica de confidenţialitate a magazinului nostru online Zooforte.ro vă rugăm să accesaţi secţiunea “Politica de confidenţialitate”.

Minori

Zooforte.ro nu comercializează produse care să fie achiziţionate de către persoane sub 18 ani. Zooforte.ro poate comercializa sau încasa contravaloarea unor produse destinate acestora, însă doar în condiţiile în care au fost achiziționate de către un adult. Dacă nu aveţi încă vârsta de 18 ani împlinită și vizitaţi/utilizaţi acest website, o puteți face doar în prezenţa unui părinte sau a tutorelui legal (dacă este cazul).

Condiții de utilizare

Zooforte.ro nu este raspunzător pentru erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea produselor.

Modificări și actualizări

Ne rezervăm dreptul de a modifica această secţiune ocazional, în momentul apariţiei unor noi legi şi regulamente sau din alte motive proprii. Informaţiile intră în vigoare din momentul publicării lor pe site.

Pentru detalii suplimentare nu ezitaţi să ne apelaţi la numerele de telefon listate pe site, sau prin celelalte mijloace disponibile.

Zoo Forte © 2019