Informatii livrare

Se aplică prețurile valabile la data comenzii, pentru produsele prezentate si taxele de transport aferente acestora. Ofertele speciale sunt valabile atât timp cât sunt afișate pe site-ul Zooforte.ro.

Magazinul nostru online oferă transport în condiţii avantajoase în România, la doar 10 lei pentru orice comanda care depăşeşte valoarea de 199 lei. Comenzile cu o valoare mai mică de 199 lei presupun o taxă de transport de 15 lei, indiferent de mărimea sau greutatea coletului. Nu există o valoare minimă pentru o comandă, puteţi alege orice articol fără nici o restricţie.

Livrarea se face prin firma de curierat rapid STAR Transport Curier, care preia comenzi de luni până vineri şi livrează produsele comandate de luni până sâmbătă. Mai multe informaţii despre firma de curierat, aria de acoperire şi alte informaţii pot fi găsite la adresa Startransportcurier.ro .

După ce aţi plasat comanda către Zooforte.ro, echipa noastră o va procesa în 1-2 zile lucrătoare, după care va confirma telefonic procesarea comenzii şi expedierea acesteia către adresa dorită. În general coletele vor ajunge la destinaţie în a doua zi lucrătoare, însă în cazuri excepţionale poate dura între 1 şi 3 zile lucrătoare. În cazul în care există întârzieri datorită unor probleme tehnice, logistice, sau condiţii de vreme deosebite, veţi fi notificat telefonic şi aveţi dreptul să renunţaţi fără nici un motiv anume la comanda dumneavoastră, Zooforte.ro suportând integral taxele de livrare şi de retur.

Dacă un produs comandat nu este disponibil veţi fi notificat imediat telefonic şi se vor discuta alternative numai cu acordul dumneavoastră explicit.

Vă rugam să verificați cu atenție conținutul coletului în prezența curierului, iar în cazul în care unul sau mai multe produse au ajuns deterioriorate, vă rugăm să returnați coletul, urmând ca Zooforte.ro să suporte taxele de retur și să vă ramburseze integral valoarea facturii.

În cazul în care aveţi menţiuni speciale referitoare la livrarea produselor, vă rugăm să le comunicaţi în momentul plasării comenzii dumneavoastră. Spre exemplu: “Nu doresc să fiu deranjat între orele 12:00-14:00”.

ATENȚIE: În cazul în care doriţi livrarea produselor în afara ariei de acoperire a firmei de curierat, se va percepe o taxă adiţiională de 1 RON pentru fiecare km în afara ariei de acoperire. Veti fi notificat telefonic în cazul în care adresa solicată nu este în aria de acoperire, şi coletul va fi expediat doar cu acordul dumneavoastră clar şi direct, după ce vă vor fi explicate cu atenţie toate taxele suplimentare. În cazul în care adresa este în aria de acoperire, nu se vor percepe taxe adiţionale. Pentru informaţii adiţionale referitoare la aria de acoperire a firmei de curierat, vă rugăm să vizitaţi site-ul Startransportcurier.ro

Zoo Forte © 2019