Politica de retur

Orice comandă poate fi anulată prin înştiinţare scrisă în decurs de 14 zile calendaristice, fără a motiva decizia de retur. Vă rugăm să trimiteţi cererea de retur la adresa adrian.lupes@yahoo.com sau în cazul în care aveţi nevoie de asistenţă nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic.

În cazul unei decizii de returnare, vă va fi restituită suma integrală sau parţială pentru bunurile şi serviciile plătite, însă va trebui să suportaţi taxele de retur în valoare de 15 lei. În cazul în care bunurile sunt returnate în stare bună, nefolosite sau deteriorate, veţi primi integral valoarea facturii achitate, în contul bancar furnizat. În cazul în care bunurile au fost deja desfăcute şi utilizate parţial sau integral, se vor percepe taxe de despăgubire. Ne asumăm obligaţia de a vă returna banii în termen de maxim 30 de zile.

După ce vă vom procesa solicitarea, veţi fi contactat telefonic pentru mai multe informaţii despre cum să luaţi legătura cu firma de curierat STAR Transport Curier pentru returnarea produselor la sediul nostru.

 

Zoo Forte © 2019